Quantcast
Channel: تادانه
Viewing all 874 articles
Browse latest View live

کیائیان: اتحادیه ناشران توانایی اداره نمایشگاه کتاب را دارد/ دست‌های پر نشر «چشمه» در نمایشگاه کتاب

$
0
0
کیائیان: اتحادیه ناشران توانایی اداره نمایشگاه کتاب را دارد/ دست‌های پر نشر «چشمه» در نمایشگاه کتاب 
کاوه کیائیان، مدیر انتشارات چشمه با بیان اینکه امسال با 800 عنوان کتاب در نمایشگاه شرکت خواهیم کرد گفت: نمایشگاه کتاب یک رخداد سیاسی یا دولتی نیست، بلکه یک اتفاق فرهنگی است که خود ناشران می‌توانند آن را اداره کنند و حتی این مسئولیت را درگذشته تجربه کرده‌اند.
 کاوه کیائیان در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) درباره مشارکت اتحادیه ناشران در برگزاری بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، اظهار کرد: مشارکت ناشران در برنامه‌های اجرایی نمایشگاه کتاب از نکات قابل توجه این دوره از نمایشگاه است و کار درست هم از ابتدا همین بوده که امور نمایشگاه کتاب به خود ناشران واگذار شود.
مدیر انتشارات چشمه افزود: باید توجه داشته باشیم که برگزاری نمایشگاه کتاب یک رخداد سیاسی و یا دولتی نیست، بلکه یک اتفاق فرهنگی است که خود ناشران می‌توانند آن را اداره کنند. ما این تجربه را در گذشته داشتیم؛ بطوریکه حدود 8 سال پیش اداره بخش ناشران داخلی نمایشگاه کتاب بر عهده اتحادیه ناشران بود و این اتحادیه نشان داده که توانایی اداره نمایشگاه کتاب را دارد.
وی همچنین درباره چگونگی حضور نشر چشمه در نمایشگاه کتاب امسال نیز گفت: ما امسال با حدود 800 عنوان کتاب در نمایشگاه شرکت می‌کنیم که از این میان حدود 70 عنوان کتاب را برای اولین بار به نمایشگاه کتاب رسانده‌ایم که از جمله این کتاب‌ها می‌توان به «یادداشت‌های پیک‌ویک» نوشته چارلز دیکنز ترجمه‌ پرویز همتیان، «راه‌های برگشتن به خانه» نوشته آله‌خاندرو سامبرا ترجمه‌ ونداد جلیلی، «آقای جودت و پسران» اورهان پاموک ترجمه عین‌له غریب، «بارون درخت‌نشین» ایتالو کالوینو ترجمه‌ پرویز شهدی «فرار از اردوگاه 14» بلین هاردن ترجمه مسعود یوسف، اشاره کرد.
کیائیان اضافه کرد: همچنین «تا در محله گم نشوی» پاتریک مودیانو ترجمه‌ حسین سلیمانی‌نژاد«ماه عسل» پاتریک مودیانو ترجمه‌ حسین سلیمانی‌نژاد، «ویلای دلگیر» پاتریک مودیانو ترجمه حسین سلیمانی‌نژاد «دعا برای ربوده‌شدگان» جنیفر کلمنت ترجمه میچکا سرمدی، «اوضاع در ارتفاعات کلیمانجارو روبه‌راه است» رومن گاری ترجمه سمیه نوروزی، «اتفاق و دو داستان دیگر» کریشتوف کیشلوفسکی ترجمه‌ عظیم جابری «صدای افتادن اشیا» گابریل واسکس ترجمه ونداد جلیلی، «دست از این مسخره‌بازی بردار» اوستا مو یان ترجمه بابک تبرایی، «پلنگ‌های کافکا» موآسیر اسکیلیر ترجمه‌ ناصر غیاثی از دیگر کتاب‌های تازه منتشر شده نشر چشمه در نمایشگاه خواهند بود.
مدیر انتشارات چشمه در ادامه درباره کیفیت برگزاری نمایشگاه کتاب تهران نیز گفت: بزرگترین مشکلی که همواره در مورد نمایشگاه کتاب تهران مطرح است، این مورد است که علی رغم موقعیت جغرافیایی خوب نمایشگاه و دسترسی آسان مردم به آن، غرفه‌بندی و متراژ پایین، عدم تهویه مناسب هوا و مشکل گردش بازدیدکنندگان در فضای نمایشگاه از مشکلات همیشگی این مکان بوده است؛ چراکه سالن‌ مصلا برای نمایشگاه کتاب ساخته نشده است.

نويسنده ي حرفه اي بودن هم شرط دارد

$
0
0
قاسم كشكولي (در گفتگو با خبرگزاري مهر): نویسنده ای مانند فوئنتس وقتی ۵۰ صفحه از رمانش را می نوشت آن را به ناشر می داد و اگر ناشر میگفت که این کار فروش ندارد او از ابتدا نوشتن رمانش را شروع می کرد. این زندگی یک نویسنده حرفه ای است که نوشتن مایه ارتزاق اوست. یا مثلا نویسنده ای مانند موراکامی شغل کافه داری را رها می کند و به نوشتن روی می آورد که البته برایش درآمد بیشتری دارد. نویسنده ایرانی هم دلش می خواهد که بتواند به طور مستمر و حرفه ای و به عنوان یک شغل به کار نوشتن بپردازد اما ...

دهکده باران، دختری به نام داناک و جزیره افسونگران

$
0
0
 
نویسنده نوجوانان را به دنیایی فانتزی می برد و با شخصیت اصلی داستان که دختری به اسم داناک است همراه می شود تا مسیر دانایی و دانا شدن را به نوجوانان نشان بدهد.
به گزارش خبرآنلاین، رمان جدید فریبا کلهر با عنوان «جزیره‌ افسونگران» ویژه نوجوانان از سوی نشر آموت روانه بازار نشر شد.
«در شبی تیره و تار در دهکده باران دختری به دنیا آمد. پدرش او را در پوست شیر پیچید و از خدا خواست دخترش مانند شیر شجاع و بی باک باشد. مرغ آمین که از بالای خانه می گذشت دعای او را شنیدو گفت: آمین. مادر گفت: خوب است که شجاعت و دلاوری با خردمندی همراه باشد. خدایا به دختر من دانایی و خردمندی ببخش. اما مرغ آمین که از بالای خانه گذشته بود دعای او را نشنید. به این ترتیب دختری که داناک نامیده شد دلاورترین دختر دهکده  باران شد اما...»
ناشر در توضیح کتاب آورده است: شجاعت بهتر است یا دانایی؟ جزیره افسونگران کتابی است درباره دانایی و شجاعت. این کتاب از شجاعت می‌گوید اما قبل از آن از دانایی ستایش می کند. چرا که شجاعت بدون دانایی به بی راهه می رود و خطرآفرین می شود و دانایی بدون شجاعت انسان را به موجودی محتاط و گوشه گیر و بی ثمر تبدیل می کند. در این کتاب، نویسنده نوجوانان را به دنیایی فانتزی می برد و با شخصیت اصلی داستان که دختری به اسم داناک است همراه می شود تا مسیر دانایی و دانا شدن را به نوجوانان نشان بدهد. در این رمان بسیاری از نام ها، اتفاقات، مکان ها، موجودات و...از اسطوره های ایران باستان گرفته شده است.
رمان «جزیره‌ افسونگران» در 184 صفحه و به قیمت 11000 تومان توسط «نشر فریبا با همکاری نشر آموت» منتشرشده است.
در بخشي از رمان «جزیره‌ افسونگران» می خوانیم:

دهكده‌ى باران بر جنگل وسيع و مه‌آلودى مشرف بود كه به تازگى محل زندگى موجودات شرورى شده بود كه خَستَر ناميده مى‌شدند. خسترها تقريبآ از هر جهت شبيه انسان‌ها بودند با اين تفاوت كه گوش‌هايى بلند و صورتى‌رنگ داشتند كه لَخت و بى‌حالت در دو طرف صورتشان افتاده بود. بزرگ‌ترين خستر كم‌تر از يك متر قد داشت و كوچك‌ترين‌شان از يك كف دست بزرگ‌تر نبود. خسترها جليقه‌هاى رنگارنگى به تن داشتند كه با مهره‌هاى بى‌ارزش تزيين شده بود. از چشمان گرد و گود آن‌ها برق شرارت و بدجنسى مى‌جهيد. خوراكشان مار و مارمولك و تمام حشره‌هاى گزنده و آسيب‌رسان بود.
خسترها كه خيلى ناگهانى پيدايشان شده بود هيچ تفريحى جز آزار مردمانى كه به جنگل مى‌آمدند نداشتند. گاهى هم از جنگل خارج مى‌شدند و به دهكده مى‌رفتند. آن‌ها خرمن روستاييان را آتش مى‌زدند، مرغ و خروس‌ها را خفه مى‌كردند، دم سگ‌ها و گربه‌ها را به هم گره مى‌زدند و شاد و بى‌خيال به خانه‌ى چوبى‌شان كه يك شبه در وسط جنگل ساخته شده بود برمى‌گشتند.
مردم كه از اين وضع خسته شده بودند دور هم جمع شدند تا چاره‌اى پيدا كنند. آن‌ها حتى براى جمع‌آورى هيزم و يا شكار هم نمى‌توانستند به جنگل بروند. چون همين‌كه وارد جنگل مى‌شدند گودالى زير پايشان دهان باز مى‌كرد و آن‌ها را مى‌بلعيد، و يا پايشان در تله‌هاى آهنى و چنگك‌دار گير مى‌كرد و فريادشان به آسمان بلند مى‌شد. تله‌گذارى و كندن گودال هم كار خسترها بود. مردم دهكده‌ى باران از دور هم نشستن و حرف‌زدن هيچ نتيجه‌اى نگرفتند. چون خسترها شرورتر و بدطينت‌تر از آن بودند كه مردم ساده‌دل دهكده‌ى باران از پس آن‌ها برآيند.
يك روز داناك دلاورترين دختر دهكده‌ى باران كه هيچ‌وقت از تاريكى و از حيوانات نترسيده بود فكر كرد: «بايد كارى بكنم؛ يا بايد خسترها را از جنگل بيرون كنم و يا آن‌ها را بكشم.»
آن روز پدر داناك چشم در چشم دخترش دوخت و به افكار او پى برد. اما هيچ نگفت؛ نه او را براى رفتن به جنگل تشويق كرد و نه مانع رفتنش شد. پدر دلش مى‌خواست تصميم نهايى را خود داناك بگيرد. اما همين‌كه داناك را ديد كه ...

انتشار نخستین رمان یوسف علیخانی

$
0
0
یوسف علیخانی و بیوه کشی
نخستین رمان یوسف علیخانی با نام «بیوه کشی» منتشر و همزان با نمایشگاه بین المللی کتاب رونمایی می‌شود.
به گزارش خبرنگار مهر، یوسف علیخانی نخستین رمان خود را با عنوان «بیوه کشی» منتشر و همزمان و با نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از سوی نشر آموت توزیع خواهد کرد.
بیوه کشی نخستین رمان علیخانی است که با فاصله زمانی پنج سال پس از انتشار آخرین مجموعه داستان وی منتشر شده است.
داستان این رمان به سنتی قدیمی در جامعه روستایی باز می گردد که مطابق با آن در صورت فوت همسر زن، او باید صبر کند تا برادر کوچکتر همسرش با وی ازدواج کند و امکان زندگی با کسی جز او را ندارد. «بیوه کشی» در چنین بستری با مرگ همسر زنی به نام «خوابیده خانم» در روستای میلک شروع می شود؛ همسری که شش برادر کوچکتر از خود دارد و گفته می شود که اژدر مار ساکن کوههای اطراف میلک باعث مرگ او شده است.
فضای داستانی این رمان همانند سه مجموعه داستان قبلی علیخانی در روستایی به نام میلک می گذرد که همنام زادگاه علیخانی است امانویسنده معتقد است میلک داستان‌های او با میلک واقعی تفاوت های زیادی دارد و شبیه همدیگر نیستند.
علیخانی نگارش بیوه کشی را از زمستان ۹۱ شروع و نوشتن آن را در زمستان سال گذشته به پایان رساند.
نشر آموت این رمان را همزمان با نمایشگاه بین المللی کتاب رونمایی و منتشر خواهد کرد.

یوسف علیخانی نویسنده و روزنامه نگار و پژوهشگر ادبیات عامه پیش از این، سه مجموعه داستان با عناوین «قدم به خیر مادربزرگ من بود»، «اژدها کشان» و «عروس بید» را منتشر کرده بود.
از میان این آثار مجموعه داستان «عروس بید» نامزد جایزه ادب مهرگان و برگزیده دهمین جشنواره ادبی شهید غنی پور شد. همچنین وی به خاطر مجموعه داستان «اژدها کشان» نامزد جایزه ادبی گلشیری و در نخستین دوره جایزه ادبی جلال آل احمد شایسته تقدیر معرفی شد.
همچنین مجموعه داستان «قدم به خیر مادربزرگ من بود» از این نویسنده نیز نامزد جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران و برنده جایزه ویژه شانزدهمین جشنواره ادبی روستا شد.
از علیخانی همچنین آثار دیگری چون «معجون عشق»، «عزیز و نگار»، «نسل سوم داستان نویسی ایران»، «قصههای مردم الموت»، «قصه های پرهیزکاران» و نیز زندگی نامه داستانی حسن صباح، ابن بطوطه، صائب تبریزی و ناصرخسرو منتشر شده است.

هنر و دگرگونی روانی

$
0
0
رمان ادیپ 
کیمیا رهجو (روزنامه شرق): اُدیپ در جاده، نوشته هانری بوشو، نویسنده بلژیکی است که سال گذشته توسط نشر آموت، با ترجمه سعید صادقیان و نجما طباطبایی، روانه بازار شد. هرچند بوشو در سال 2013 و در آستانه صدمین سال زندگی‌اش چشم از دنیا فروبست، اما قلم او، قلمی جوان و آرای او، آرائی مدرن بود. او که تنها دو دهه آخر زندگی خود را در هیأت نویسنده‌ای سرشناس گذراند، سال‌ها در کنار روان‌کاوانی چون رورشون و لکان، متفکرانی چون دریدا و ژان ژوو و هنرمندانی چون یونسکو و پیکار‌ به تجربه‌اندوزی مشغول بود. سال‌ها تجربه او به‌عنوان شاعر، نمایشنامه‌نویس، نویسنده، نقاش، مجسمه‌ساز، روان‌کاو و استاد دانشگاه، باعث شده دو مضمون «هنر» و «روان‌کاوی»، به موضوع اصلی آثار او بدل شود. تاکنون منتقدان بسیاری به مطالعه مضامین یاد‌شده در آثار او پرداخته‌اند، از جمله ژوئل کولیه استاد موسیقی‌شناسی دانشگاه لیل فرانسه و مؤسس «مرکز مطالعات هنرهای معاصر» که در مقاله‌ای با عنوان «در دل آفرینش هنری: نبرد یعقوب و فرشته»، به بررسی جایگاه «هنر» در رمان اُدیپ در جاده‌ می‌پردازد. به زعم کولیه، در دل این رمان بسیاری از مسائل عمده مرتبط با «هنر»، در ارتباطی تنگاتنگ با تجربه وجودی مطرح شده‌اند تا این‌چنین از دام نظریه‌سازی مصون بمانند. وی که در ابتدای مقاله خود این رمان را از معدود کتاب‌هایی در زندگی یک فرد به شمار می‌آورد «که برای مدت‌های مدید درون او را به خود مشغول می‌سازند»، در پایان سعی می‌کند جمع‌بندی‌ای از جهت‌گیری‌های اصلی بوشو در مورد هنر به دست دهد. آنچه در ادامه می‌آید، ترجمه‌ای است از جمع‌بندی یادشده: هنر برای بوشو مسیری است معنوی که ریشه در وجود دارد و ازهمین‌رو، هنر پیش از هر چیز یک «عمل»است. هنر، ابزاری است شناختی، با ارزشی ورای تصور، ازآن‌روی که خود تجربه‌ای است که در دل تجربه وجودی عینیت می‌یابد. هنر با به‌کارگیری جسم و برانگیختن حس‌ها، خاطره خفته‌‌ «موقعیتی» را بیدار می‌کند که فرایند آفرینش، به‌طور پنهانی از آن الزام می‌یابد و با بازیابی مجدد تصاویر و راه‌حل‌ها، دوباره نیروهای پایمال‌شده را برمی‌انگیزد و توانایی‌های سرکوب‌شده را آشکار می‌کند. هنر از روح وسیله‌ای می‌سازد برای تغییر و گذر از عذاب، نه‌تنها برای هنرمند، بلکه برای تمامی انسان‌ها و هم ازاین‌رو است که معنوی قلمداد می‌شود. هرچند این امر یادآور فرایند تفرد است، اما به ذهنیتی ساده ختم نمی‌شود و با سوق‌دادن من  به «مؤلفه‌هایی فراتر از آنچه تجربه درک کرده است»، او را در رهایی از این ذهنیت یاری می‌کند. اگر چه هنر همیشه التیام‌بخشِ رنج نیست، اما به هر شکل مانع می‌شود که رنج، وجود را به سنگ بدل کند و با این کار شرایط دگرگونی آن را متنوع می‌کند.  همچنین آفرینش نبردی است مرد‌افکن که فرد را الزاما به فرورفتن در اعماق ناشناخته وجود وادار می‌کند تا در آنجا منبع فرایند دگرگونی را بیابد. داشتن تجربه فنی کفایت نمی‌کند. ماده مقاومت می‌کند؛ به دیگر کلام، ضمیر خودآگاه از آفریدن ناتوان است و باید به سطح دیگری اعتماد کرد، به سطحی تیره و رام‌نشده که شایسته‌ اهلی‌شدن است. در اینجا هنرمند باید به واقعیت خود دسترسی داشته باشد، واقعیتی که رفته‌رفته در کنار عقلانیت سر از خاک برمی‌دارد.


همان‌طور که بوشو به‌نقل از میشو می‌‌نویسد: «در اینجا نه مسئله اراده مطرح است نه نیت خیر. شاعر صاحب‌اختیار خود نیست». لحظه‌لحظه روزنوشت‌های «اُدیپ در جاده»، خبر از سختی این کار می‌دهد؛ اینکه افسار را رها کنی تا آنچه گریزان است و سخت روی می‌نماید، اتفاق بیفتد. این همان چیزی است که بوشوی شاعر در روزنوشت‌ها بیان می‌کند: «بنابراین، تخیل عمیق ارتباطی است آزاد میان بخش خودآگاه ما و این لحظه اسرارآمیز و دلهره‌آور شب (یا همان‌طور که ویکتور هوگو می‌گفت «دهانه سایه»). برای کسب آزادی، نخست باید از «خودشدن» و مواجهه با نبرد‌های گریز‌ناپذیر نترسید؛ زیرا همان‌طور که اُدیپ می‌گوید: آزادی ملایم وجود ندارد. این رابطه‌ آزاد با ناخودآگاه، امری راحت‌الوصول نیست، بلکه وضعیتی است که در طول زندگی، با تلاشی بی‌وقفه حاصل می‌شود. تنها لحظاتی می‌توان بدان دست یافت که ناخودآگاه احساس کند شنیده می‌شود و با اعتماد مواد، غنا و وسعت خود و نیز خشمش را در فعالیت آگاهانه بروز دهد». در اینجا نیز ‌مانند روان‌کاوی، آفرینش هنری، فرد را به مواجهه با رنج وادار می‌کند و سرآغازی بر فرایند دگرگونی روانی می‌شود.  هانری بوشو فرزند نسل خویش است، نسل اگزیستانسیالیست که در میان سرگردانی‌های بسیار، به‌دنبال پاسخی برای آسیب‌های تاریخی مواجهه ‌با آن می‌گردد. برای این نسل، رنج نباید دور زده شود و  باید مستقیما با آن مواجه ‌شد. از این نقطه‌نظر، هنر رسالتِ اندیشیدنِ این رنج و واکاوی بی‌وقفه آن را -بی‌شک به امید رهایی از آن- دارد. درواقع، علاقه این نسل به روان‌کاوی -که آن نیز رنج وجودی را می‌کاود- از همین‌جا نشئت می‌گیرد. رمان‌های بوشو که ریشه در این بینش تراژیک دارند، هنر را بیش از هر چیز به‌عنوان یک فعالیت درون‌نگر برای مکاشفه و رهایی از رنج معرفی می‌کنند تا به‌عنوان غایتی نهایی. بی‌شک این مسئله می‌تواند توجیهی باشد بر نگارش نوشته‌های متعددی که در قالب روزنوشت، اثر نویسنده را همراهی می‌کنند و بدون‌ خستگی فرایند طولانی و دردناکی را مورد بازبینی قرار می‌دهند که با دگرگونی وجود، سرانجام به یک «اثر» بدل می‌شود.  به‌نظر می‌رسد مثل آنچه در تمام فِرق معنوی وجود دارد، بوشو هنر را به چندین مرحله تفکیک می‌کند: عمل که با پرورش حس‌ها (که خاص آن است) وجود را به تعادل دوباره می‌رساند، ادراک را دگرگون می‌کند و به آن غنا می‌بخشد، مهارت ارتباطی را احیا می‌کند و بدین وسیله دگرگونی‌ روانی را ممکن می‌سازد؛ خلاقیت که به خلق مسیرهای شخصی و راه‌حل‌های فردی و ایجاد رابطه با دیگران کمک می‌کند؛ و اثر که طی یک تجربه معنوی‌ قیاس‌نشدنی –به‌مانند نبرد یعقوب و فرشته-شناختی برتر را ایجاد می‌کند و درعین‌حال به حاملی برای انتقال این شناخت به اجتماع بدل می‌شود. این‌چنین، آنتیگون وقتی حجاری می‌کند و به ماده شکل می‌دهد ادعای هنرمند‌ی ندارد، بلکه این کار را تنها برای یافتن حقیقت خود و به‌اشتراک‌گذاشتن آن با دیگران انجام می‌دهد [مرحله نخست]؛ درمقابل اما، اُدیپ، آلسیون و یو به ‌هنگام آواز‌خواندن و کلیوس به ‌هنگام نقاشی، هنرمندان کاملی هستند که قادر به انتقال الگوهایی پایدارند که اجتماع به آنها گرایش خواهد داشت. آنها از مهارتی ویژه برای به‌اشتراک گذاشتن تجربیات وجودی خود بهره‌مندند که به دیگران توان این را می‌دهد که راه‌حل‌های خود را بیابند و آینده خودشان را خلق کنند.  به‌طور کلی بوشو در آثار ادبی خود، هنر را براساس کارکردهای آن می‌اندیشد: روان‌درمانی، برقراری ارتباط جمعی، انتقال، ایجاد تعادل روحی، ابزاری برای شناخت... به نظر می‌رسد هنر برای او کارکرد هنری صرف ندارد. به‌یقین هانری بوشو، بی‌آنکه به استفاده درمانی از هنر بسنده کند، از طریق ادبیات و شعر و نیز نقاشی و مجسمه‌سازی دست به اثرآفرینی زده است. بااین‌حال، هنر برای او نقشی خاص را ایفا می‌کند. هنر که به‌طور جدایی‌ناپذیری با دگرگونی روانی در ارتباط است و در این دگرگونی هم نقش همراه را دارد هم استعاره، سرانجام به موضوع اصلی اثر بدل می‌گردد. درواقع در کارهای هنری او، فرایند آفرینش و دگرگونی روانی درکنار هم ضامن معنا هستند، دقیقا چون این دو در ذاتِ خود جدایی‌ناپذیرند.  اما فرضیه ما این است که تفکر روی هنر به بوشو امکان ادغام دو مضمون فلسفی «فرد» و «اجتماع» را می‌دهد، مضامینی که به‌طور دردناکی ریشه در زندگی او قبل، حین و بعد از جنگ دارند. هنر و روان‌کاوی به او اجازه داده‌اند این ادغام را دور از وطن و به دور از فعالیت‌های اجتماعی و سیاسی که سال‌های جوانی او را به خود اختصاص داده‌ بوده‌اند، بررسی کند.  اگر معنویت، جست‌وجوی شادی (نه به‌صورت فردی بلکه در اشتراک با اجتماع انسان‌ها) و لذا رهایی از رنج است، می‌توان گفت بوشو هنر را به‌عنوان شریک ‌قافله‌ای در این مسیر تلقی می‌کند. درواقع، تنها هنر است که می‌تواند پلی استعاری میان تجربه فردی و جهانی‌بودن تجربه به‌اشتراک‌گذاشته ایجاد کند. این‌چنین، اثر از موقعیتی که منشأ آفرینش آن بوده و به جست‌وجوی فردی خالق آن مربوط می‌شود فاصله می‌گیرد تا نمادی برای وضعیت بشر باشد. هنرمند رنج یک نفر را به بند می‌کشد تا آن را با بقیه به اشتراک بگذارد و با این روان‌پالایی آن را سبک کند، همچون اُدیپ که مجسمه‌های کوچک خود را در کنار جاده بسان پیشکشی برای دیگران رها می‌کند و با آوازِ خود حافظه جهان را منتقل می‌سازد... هر انسان نیز به‌نوبه خود به‌واسطه گرایش هنری، هنرمند را از رنجَش می‌رهاند و خود در مسیر آگاهی پیش می‌رود. درواقع انسان به‌واسطه کار هنری، انسانیت خود را می‌سازد: او نخست با روشن‌بینی تمام با الزامات فرایند تفرد مواجه می‌شود و سپس به مرحله‌ای دیگر تعالی می‌یابد که مرحله وضعیت انسانی به‌اشتراک‌گذاشته‌شده است.

«تابستان آن سال» منتشر شد

$
0
0
تابستان آن سال
رمانی از دیوید بالداچی با عنوان «تابستان آن سال» با ترجمه شقایق قندهاری از سوی نشر آموت منتشر شد
شقایق قندهاری در گفتگو با خبرنگار مهر از انتشار تازه‌ترین ترجمه خود در حوزه ادبیات بزرگسال با عنوان «تابستان آن سال» اثر دیوید بالداچی خبر داد و گفت: دیوید بالداچی نویسنده شناخته شده ای در ژانر داستان های مهیج و پلیسی در آمریکاست، ولی پیش از این در گونه رمان اجتماعی اثری ننوشته است است و به نوعی این رمان نخستین داستانی است که در این حوزه نوشته است.
وی افزود: به طور خلاصه داستان این رمان درباره خانواده ای آمریکایی است که بیماری مهلک مرد آن خانواده، جک، نمی‌گذارد او و خانواده‌اش حال و روز خوبی داشته باشند. درحالی‌که جک تصور می‌کند ‌تنها چند روز ازعمرش باقی مانده است و خود را آماده می کند تا با همسرش لیزی و سه فرزندشان وداع کند، ‌فاجعه دیگری کل خانواده را غافلگیر می‌کند. در شب عید کریسمس لیزی همسر جک در تصادف اتومبیل ‌کشته می‌شود و وضعیت خانواده بسیار پیچیده می شود... تا اینکه درست در برهه زمانی که جک خیال می‌کند ‌همه چیز را از دست داده، معجزه‌ای رخ می‌دهد‌ و بار دیگر همه افراد خانواده را به شدت بهت‌زده می‌کند.
قندهاری افزود: بالداچی در این رمان شاید به ظاهر تنها زندگی یک خانواده آمریکایی را روایت می کند که سرگذشت شان می توانست برای هر خانواده دیگری نیز رخ دهد اما روایت او به قدری ملموس و زیباست که مخاطب حس می کند این اتفاق می تواند برای وی و در کشور وی نیز رخ دهد. به عبارت دیگر بالداچی روایتی از مجموعه ای مسائل انسانی ارائه می کند که برای هر مخاطبی کاملا قابل لمس است.
این مترجم افزود: همه ما در عصری زندگی می کنیم که زندگی هر روز ماشینی تر میشود و موضوعاتی مانند عشق، ایمان و معجزه و نیز همدلی افراد برای حل مشکلات زندگی کمتر معنا پیدا می کنند، با این حال این رویدادها در این رمان به زیبایی نشسته است و بسیار هم باور پذیر به نظر می آید.
به گفته قندهاری از دیوید بالداچی، نویسنده معروف آمریکایی، تاکنون بیش از ۲۵ رمان منتشر شده است. آثار او به بیش از ‌‌۴۵ زبان ترجمه و در بیش از ۸۰ کشور در سراسر جهان توزیع و همواره با استقبال خوب مخاطبان نیز روبه رو ‌شده است. اگرچه بسیاری بالداچی را به عنوان نویسنده رمان‌های مهیج پلیسی و جنایی می شناسند، اما او با ‌نوشتن «تابستان آن سال» ثابت کرد که در خلق داستان در دیگر گونه‌های ادبی نیز موفق است. تعداد زیادی از ‌سریال‌های تلویزیونی یا فیلم‌های سینمایی با اقتباس از رمان‌های او تولید شده است. دیوید بالداچی در رشته ‌های علوم سیاسی و حقوق تحصیل کرده است و از سال‌ها پیش درگیر فعالیت‌های خیرخواهانه در جهت ترویج ‌دانش‌آموزی، مبارزه با جهل و فقر در بین مردم است. ‌
‌همچنین یادآوری می شود رمان «تابستان آن سال» بیش از ده هفته در فهرست کتاب های پرفروش نیویورک تایمز قرار داشت. ‌
این رمان را نشر آموت در ‌‌ در ۴۱۶  صفحه و به قیمت ۲۲۵۰۰ تومان منتشر و در نمایشگاه بین المللی کتاب توزیع می کند.

تازه ها

$
0
0
1430552598181_1 (7).jpg 
چند کتاب داستانی تازه در نمایشگاه کتاب تهران عرضه می‌شود.
به گزارش خبرنگار ادبیات و نشر ایسنا، «مرگ دنتون و داستان‌های دیگر» با ترجمه‌ مجتبی ویسی، مجموعه داستان «آکواریوم شماره چهار» نوشته میترا داور، کتاب «نامه به کودکی که هرگز زاده نشد» نوشته اوریانا فالاچی با ترجمه‌ عباس زارعی و رمان‌های نوجوان «جزیره‌ افسونگران» و «سنجاقکی نشسته کف استخر» نوشته فریبا کلهر از کتاب‌های تازه منتشرشده هستند.

***
 
«مرگ دنتون و داستان‌های دیگر» با ترجمه‌ مجتبی ویسی منتشر شده است. کتاب شامل هشت داستان: طبیعت بیجان (دان دلیلو)، توازن ممتاز (استیفن کینگ)، عالم خاکی (سام شپارد)، خبر بد (مارگارت اتوود)، پدرم با من از حقایق پیری می‌گوید (گریس پیلی)، مرگ دنتون (مارتین ایمیس)، هرچه گرو بگذاری، من از گرو درمی‌آورم (شرمن الکسی) و مرگ در اکسلسیور (پی. جی. ودهاوس) است.
در معرفی این کتاب عنوان شده است: نویسندگان هر یک از این هشت داستان، سبک و طرز کار خاص خود را دارند اما مضامینی مشترک از جمله مرگ و روابط زناشویی یا خانوادگی، داستان‌های آن‌ها را در این مجموعه به یکدیگر پیوند می‌دهد. البته دو داستان نیز از مایه‌های طنز بهره می‌گیرند.
در این کتاب به نام داستان‌نویسانی آشنا نظیر مارگارت اتوود، سام شپارد، استیفن کینگ و شرمن الکسی برمی‌خوریم. دان دلیلو و مارتین ایمیس، نویسندگان صاحب سبک و زبان‌پرداز، به اضافه گریس پیلی و پی جی ودهاوس، دیگر روایتگران این مجموعه هستند.
از مجتبی ویسی، متولد سال ۱۳۴۰، در نفت شهر (کرمانشاه) تاکنون دو مجموعه شعر و ترجمه‌ 14 کتاب در حوزه‌های داستان، شعر و نقد منتشر شده است از جمله: از دو که حرف می‌زنم از چه حرف می‌زنم (هاروکی موراکامی)، ابداع مورل (آدولفو بیوئی کاسارس)، دوره‌گردها (پل هاردینگ)، مرگ یک ناتورالیست (شیموس هینی)، اعترافات یک رمان‌نویس جوان (اومبرتو اکو)، رقص‌های جنگ (شرمن الکسی) و شاعری با یک پرنده آبی (چارلز بوکفسکی).
کتاب «مرگ دنتون و داستان‌های دیگر» در 208 صفحه با قیمت 11000 تومان توسط نشر آموت منتشر شده است.
***
 
مجموعه داستان «آکواریوم شماره چهار» نوشته میترا داور است.
ناشر در معرفی این کتاب نوشته است: این کتاب شامل تازه‌ترین تجربه‌های داستان‌نویسی این نویسنده در گستره‌ فشرده‌نویسی، رمزپردازی و خلق فضاسازی غیرمتعارف و «کافکا»یی است. خوانش داستان‌های این مجموعه، خواننده را ناگزیر به درنگ می‌کند و از آن‌جا که داستان به اصطلاح «خواننده‌گرا» است، به قول «آندره ژید»، اثر برای درک خود به همکاری خواننده نیاز دارد. آن‌چه بویژه این «درنگ» را ناگزیر می‌کند، بهره‌جویی نویسنده از «نماد» در سطحی وسیع است.
این مجموعه شامل 15 داستان کوتاه: «آکواریوم شماره چهار»، «مار»، «صخره‌های کنار رودخانه»، «ماهی‌هایی مثل خرمگس»، «به احترام بی‌نظیر بوتو یک دقیقه سکوت کنید»، «دانه‌های سیاه برف»، «پوتین‌های سربازی»، «روباهی با چشمان مضطرب»، «دست‌های سنگی»، «نمی‌تونم تو رو همون‌طور که هستی بکشم»، «احمقانه‌ترین خوابی بود که می‌توانستی ببینی»، «چروک‌های سرکش»، «داره نوازشش می‌کنه»، «درخت‌های گردو» و «ترجیح می‌دهیم کارمند باشیم تا باعث وقوع جنگ جهانی سوم شویم» است.
میترا داور متولد سال 1344 در فیروز‌کوه از نویسندگان نسل جدید است که به طور تخصصی در حوزه داستان کوتاه فعالیت دارد.
برخی از کتاب‌های این نویسنده: بالای سیاهی آهوست (جزو 120 اثر برگزیده «20 سال داستان‌نویسی» وزارت ارشاد)، صندلی کنار میز (نامزد نهایی جایزه یلدا / داستان روده سگ این کتاب برگزیده داستان بنیاد هوشنگ گلشیری شد) و قطار در حال حرکت است (نامزد جایزه‌های مهرگان و پروین اعتصامی).
مجموعه داستان «آکواریوم شماره چهار» در 150 صفحه با قیمت 8500 تومان توسط نشر یادشده منتشر شده است.
***
 
«نامه به کودکی که هرگز زاده نشد» نوشته اوریانا فالاچی با ترجمه‌ عباس زارعی منتشر شده است.
در معرفی این کتاب نوشته شده است: زنی ناخواسته باردار می‌شود و با وجود همراهی نکردن پدر بچه، تصمیم می‌گیرد به تنهایی فرزندش را حفظ کرده و به دنیا بیاورد؛ اما در این مسیر با تردیدها و مشکلات فراوانی دست به گریبان می‌شود: از طعنه‌های اطرفیان و فشارهای روانی و اجتماعی گرفته تا مشکلاتی که برای سلامتی و وضیت شغلی او به وجود می‌آید... این رمان در قالب نامه‌ای از یک زن جوان به جنینی که در رحم دارد، نگاشته شده و کشمکش‌های درونی یک زن را برای انتخاب بین حرف‌هایی که به آن‌ها علاقه دارد و یک بارداری ناخواسته به تصویر می‌کشد. همچنین از فلسفه وجود، تبعیض‌های جنسیتی، دغدغه‌های زنان و بی‌عدالتی‌های جامعه سخن می‌گوید و مفاهیمی چون عشق و آزادی را به چالش می‌کشد.
بر اساس این خبر، نویسنده این رمان، اوریانا فالاچی، در سال 1929 در شهر فلورانس ایتالیا به دنیا آمد. او در دوران جنگ جهانی دوم به عنوان یک چریک ضدفاشیسم فعالیت می‌کرد. مصاحبه‌های مفصل او با سران سیاسی جهان، او را به چهره‌ای برجسته در حرفه‌اش بدل کرده بود. فالاچی در طول فعالیت‌های سیاسی و ادبی خود موفق به دریافت جوایز بسیاری از جمله جایزه «آنی تیلور» مرکز مطالعات فرهنگ عامه نیویورک شد. از دیگر آثار اوریانا فالاچی می‌توان به «زندگی، جنگ و دیگر هیچ»، «جنس ضعیف»، «اگر خورشید بمیرد»، «یک مرد» و... اشاره کرد. فالاچی در پانزدهم سپتامبر سال 2006، بر اثر ابتلا به سرطان چشم از جهان فروبست.
از عباس زارعی، مترجم این کتاب، پیش‌تر سه کتاب دیگر در نشر آموت منتشر شده است: زندگی اسرارآمیز (سو مانک کید)، جاناتان مرغ دریایی (ریچارد باخ) و مزرعه حیوانات (جورج اورول).
کتاب «نامه به کودکی که هرگز زاده نشد» در 128 صفحه با قیمت 7000 تومان در همین نشر منتشر شده است.
***
 
رمان نوجوان «جزیره‌ افسونگران» نوشته فریبا کلهر به تازگی منتشر شده است.
در معرفی این کتاب می‌خوانیم: «در شبی تیره و تار در دهکده باران دختری به دنیا آمد. پدرش او را در پوست شیر پیچید و از خدا خواست دخترش مانند شیر شجاع و بی‌باک باشد. مرغ آمین که از بالای خانه می‌گذشت دعای او را شنید و گفت: آمین.
مادر گفت: خوب است که شجاعت و دلاوری با خردمندی همراه باشد. خدایا به دختر من دانایی و خردمندی ببخش.
اما مرغ آمین که از بالای خانه گذشته بود دعای او را نشنید. به این ترتیب دختری که داناک نامیده شد دلاورترین دختر دهکده باران شد اما...»
شجاعت بهتر است یا دانایی؟ جزیره افسونگران کتابی است درباره دانایی و شجاعت. این کتاب از شجاعت می‌گوید اما قبل از آن از دانایی ستایش می‌کند، چرا که شجاعت بدون دانایی به بی‌راهه می‌رود و خطرآفرین می‌شود و دانایی بدون شجاعت انسان را به موجودی محتاط و گوشه‌گیر و بی‌ثمر تبدیل می‌کند.
در این کتاب، نویسنده نوجوانان را به دنیایی فانتزی می‌برد و با شخصیت اصلی داستان که دختری به اسم داناک است همراه می‌شود تا مسیر دانایی و دانا شدن را به نوجوانان نشان بدهد. در این رمان بسیاری از نام‌ها، اتفاق‌ها، مکان‌ها، موجودات و... از اسطوره‌های ایران باستان گرفته شده است.
از مجموعه «رمان برای همه» (رمان برای نوجوان) نوشته فریبا کلهر، پیش‌تر این کتاب‌ها منتشر شده است: ولادیمیر می‌گوید، شهر یخ‌های خیلی یخ، دختر نفرین‌شده، پسران گل، قصه‌های یک‌دقیقه‌ای و سی سا سیاوش.
رمان «جزیره‌ افسونگران» در 184 صفحه با قیمت 11000 تومان توسط نشر فریبا (با همکاری نشر آموت) منتشر شده است.
***
 
دیگر کتاب تازه منتشرشده فریبا کلهر توسط این نشرها، رمان نوجوان «سنجاقکی نشسته کف استخر» است.
این کتاب نیز این‌گونه معرفی شده است: پسری در آرزوی سفر به دوردست‌ها، دیدن عجایب دنیا و آشنا شدن با مردم شهرهای دیگر! این حال و روز شیخ شهاب‌الدین سهروردی در ابتدای نوجوانی بود.
این کتاب شرح شیفتگی پسری از دهکده سهرورد است به تفکر و قصه و خیال. کسی که در نوجوانی راهی اصفهان شد و پای درس استادان بسیاری نشست و سرانجام مکتب فلسفی اشراق را به وجود آورد.
درک افکار فلسفی شیخ نیاز به سال‌ها مطالعه و تحقیق دارد. در جای جای این داستان بلند، قطره‌ای از دریای عقاید شیخ به زبان ساده آورده شده است. مسلما برای نوشیدن این قطره دچار مشکل خواهیم شد، اما هر چه هست، نخستین گام برای شناختن شیخ است.
رمان «سنجاقکی نشسته بر کف استخر» در 144 صفحه با قیمت 8500 تومان منتشر شده است.

رونمايي از بنر نشر آموت در نمايشگاه كتاب تهران

$
0
0
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/baner-aamout-94-s.jpg
دریافت بنر در سایز بزرگ ... اینجا

بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
از 16 تا 26 اردیبهشت 1394
مصلی - شبستان - ردیف 31 - غرفه 25 - نشر آموت

ketabnameh-aamout-94

$
0
0
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/ketabnameh-aamout-94-1.jpg
دانلود فایل کم‌حجم کتاب‌نامه‌ی آموت – 1394 ... اینجاو اینجا

بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
از 16 تا 26 اردیبهشت 1394
مصلی - شبستان - ردیف 31 - غرفه 25 - نشر آموت

«دختری که پادشاه سوئد را نجات داد» منتشر شد

$
0
0
کتاب تازه کیهان بهمنی
ترجمه کیهان بهمنی از دومین رمان یوناس یوناسن نویسنده مشهور سوئدی به نمایشگاه کتاب می‌آید.
به گزارش خبرنگار مهر، ترجمه کیهان بهمنی از دومین رمان یوناس یوناسن با عنوان «دختری که پادشاه سوئد را نجات داد» از سوی نشر آموت به نمایشگاه کتاب می آید.
داستان رمان درباره‌ نومبکو مایکی، دختری سیاه‌پوست و نابغه‌ ریاضیات، است که در یکی از فقیرترین ‌محلات آفریقای جنوبی زندگی می‌کند. دست تقدیر قهرمان داستان را ابتدا به یک مرکز تحقیقات اتمی ‌می‌کشاند و پس از آن در حالی که ماموران سازمان‌های جاسوسی او را تعقیب می‌کنند، نومبکو همراه با ‌یک بمب اتمی روانه‌ی سوئد می‌شود. در ادامه شخصیت‌های دیگری به این داستان اضافه می‌شوند و ‌حوادث پی‌درپی طرح داستان را پیچیده‌تر می‌کنند.  
یوناس یوناسون سوئدی پیش از شروع کار نویسندگی مدت‌ها در روزنامه‌ها به کار نویسندگی مشغول بود. ‌نخستین و مشهورترین اثر او «پیرمرد صد ساله‌ای که از پنجره بیرون پرید و ناپدید شد» در سال ۲۰۰۹ ‌برای او شهرت بسیاری را به همراه آورد. این اثر تاکنون به ده‌ها زبان ترجمه شده و در زمره‌ آثار پرفروش ‌است. یوناسون دومین اثر خود با عنوان «بی‌سوادی که شمردن بلد بود» را در سال ۲۰۱۳ نوشت. در ‌ترجمه‌ انگلیسی این عنوان به «دختری که پادشاه سوئد را نجات داد» تغییر یافت. ‌
کیهان بهمنی، مدرس و مترجم، تاکنون آثار نویسندگان بسیاری را به فارسی ترجمه کرده است. ترجمه ‌چندین اثر از نویسنده مشهور آمریکایی، خانم آن تایلر، و آثاری از ژان اشنوز فرانسوی، سو تونگ، ‌همینگوی، ریچارد فورد، یوکو اوگاوا و ... در کارنامه‌ی کاری او به چشم می‌خورد. بهمنی دانش‌آموخته‌ی ‌زبان و ادبیات انگلیسی است و اکنون با سمت استادیاری در دانشگاه به تدریس دروس ترجمه و ادبیات ‌انگلیسی مشغول است. ‌
از کیهان بهمنی تاکنون ترجمه‌ دو کتاب «خدمتکار و پروفسور» و «انتقام» از «یوکو اوگاوا» ‌نویسنده معروف ژاپنی در نشر آموت منتشر شده است. 
رمان «دختری که پادشاه سوئد را نجات داد» نوشته‌ «یوناس یوناسون» با ترجمه‌ «کیهان بهمنی»  در ‌‌۶۰۰ صفحه و به قیمت ۳۱۰۰۰ تومان توسط «نشر آموت» منتشرشده است. ‌

پرفروش های روز اول نمایشگاه کتاب + گزارش تصویری

$
0
0
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940216/0011.gif
ایرانی:
1: بیوه کشی/ رمان/ یوسف علیخانی
2: سه گانه یوسف علیخانی/ مجموعه داستان
3: شعر قفس/ مجموعه شعر/ علیرضا روشن
4: کارد زدن به گوجه فرنگی/ ناستین
5: شوهر عزیز من/ رمان/ فریبا کلهر
6: طلسم دلداده/ رمان/ م. آرام
7: پروانه ای روی شانه/ رمان/ بهنام ناصح
8: به وقت بهشت/ رمان/ نرگس جورابچیان
9: نسکافه با عطر کاهگل/ رمان/ م. آرام
10: ایراندخت/ رمان/ بهنام ناصح
11: کتاب نیست/ مجموعه شعر/ علیرضا روشن
12: عاشقانه/ رمان/ فریبا کلهر
13: چهل دخترون/ رمان/ مژگان مظفری – م. آرام
14: دایره سرخ/ رمان/ عبدالرحمان اونق
15: روزگار تفنگ/ رمان/ حبیب خدادادزاده

خارجی:
1: من پیش از تو/ جوجو مویز/ مریم مفتاحی
2: دختری که پادشاه سوئد را نجات داد/ یوناس یوناسون/ کیهان بهمنی
3: تابستان آن سال/ دیوید بالداچی/ شقایق قندهاری
4: اولین تماس تلفنی از بهشت/ میچ آلبوم/ آرتمیس مسعودی
5: بودن/ یرژی کاشینسکی/ مهسا ملک مرزبان
6: پیش از آنکه بخوابم/ اس جی واتسون/ شقایق قندهاری
7: خدمتکار و پروفسور/ یوکو اوگاوا/ کیهان بهمنی
8: اتاق/ اما دون اهو/ علی قانع
9: انتقام/ یوکو اوگاوا/ کیهان بهمنی
10: رز گمشده/ سردار ازکان/ بهروز دیجوریان
11: مجموعه داستان های فلانری اوکانر/ آذر عالی پور
12: زندگی اسرارآمیز/ سو مانک کید/ عباس زارعی
13: جنوب دریاچه سوپریور/ الن ایرگود/ آرتمیس مسعودی
14: ادیپ در جاده/ هانری بوشو/ سعید صادقیان – نجما طباطبایی
15: همسر ببر/ تئا آب رت/ علی قانع

  http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940216/001.gif

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940216/001.gif

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940216/003.gif

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940216/004.gif

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940216/005.gif

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940216/006.gif
فرح فرسار
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940216/007.gif
محمدهاشم اکبریانی - بهنام ناصح - میثم نبی
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940216/008.gif

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940216/009.gif

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940216/0010.gif
پدر خانم میترا داور
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940216/0012.gif
عباس زارعی

بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
مصلی - شبستان - راهرو 31 - غرفه 25 - نشر آموت
از 16 تا 26 اردیبهشت 1394

پرفروش های روز دوم نمایشگاه + گزارش تصویری

$
0
0
ایرانی ها:
1: بیوه کشی/ رمان/ یوسف علیخانی
2: شعر قفس/ مجموعه شعر/ علیرضا روشن
3: نسکافه با عطر کاهگل/ رمان/ م. آرام
4: شوهر عزیز من/ رمان/ فریبا کلهر
5: کتاب نیست/ مجموعه شعر/ علیرضا روشن
6: ما/ مجموعه داستان/ علیرضا روشن
7: پروانه ای روی شانه/ رمان/ بهنام ناصح
8: خواسته گاری/ رمان/ پوران ایران
9: رابطه/ رمان/ مهتاب دیهیم
10: روزگار تفنگ/ رمان/ حبیب خدادادزاده
11: طلسم دلداده/ رمان/ م. آرام
12: به وقت بهشت/ رمان/ نرگس جورابچیان

خارجی ها:
1: من پیش از تو/ جوجو مویز/ مریم مفتاحی
2: خدمتکار و پروفسور/ یوکو اوگاوا/ کیهان بهمنی
3: شازده کوچولو/ آنتوان دو سنت اگزوپری/ زهرا تیرانی
4: بودن/ یرژی کاشینسکی/ مهسا ملک مرزبان
5: دختری که پادشاه سوئد را نجات داد/ یوناس یوناسون/ کیهان بهمنی
6: انتقام/ یوکو اوگاوا/ کیهان بهمنی
7: پیش از آنکه بخوابم/ اس جی واتسون/ شقایق قندهاری
8: رز گمشده/ سردار ازکان/ بهروز دیجوریان
9: اولین تماس تلفنی از بهشت/ میچ آلبوم/ آرتمیس مسعودی
10: اتاق/ اما دون ا هو/ علی قانع
11: تابستان آن سال/ دیوید بالداچی/ شقایق قندهاری
12: زندگی اسرارآمیز/ سو مانک کید/ عباس زارعی


http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940217/001.jpg
آذر عالی پور
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940217/002.jpg

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940217/003.jpg

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940217/001.jpg

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940217/004.jpg
قاسم کشکولی - بهناز علی پور گسگری
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940217/006.jpg
دکتر محبوبه خراسانی
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940217/007.jpg
علیرضا روشن
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940217/008.jpg
محمود قلی پور
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940217/009.jpg
آرش شفاعی
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940217/001.jpg
یوسف علیخانی - محمدعلی علومی
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940217/0011.jpg

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940217/0012.jpg

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940217/0013.jpg
پروانه سراوانی
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940217/0014.jpg
نوزده
نقد و بررسی نوزده رمان پرفروش معاصربه همراه گفتگو با مترجمان
الهامه کاغذچی
نشر آموت/ چاپ اول/ 224 صفحه/ 12500 تومان

 کتاب «نوزده» شامل نقد و بررسی نوزده رمان پرفروش معاصربه همراه گفتگو با مترجمان است: پیش از آنکه بخوابم (نوشته‌ی نوشته‌ی اس. جی. واتسون/ ترجمه‌ی شقایق قندهاری) ، خدمتکار و پروفسور (نوشته‌ی یوکو اوگاوا/ ترجمه‌ی کیهان بهمنی) ، بودن (نوشته‌ی یرژی کاشینسکی/ ترجمه‌ی مهسا ملک مرزبان) ، اندوه بلژیک (نوشته‌ی هوگوکلاوس/ ترجمه‌ی سامگیس زندی) ، اتاق (نوشته‌ی اما دون اهو/ ترجمه‌ی علی قانع) ، همسر ببر (نوشته‌ی تئا آب رت/ ترجمه‌ی علی قانع)، دختر پنهان (نوشته‌ی شیلپی سمیه گوادا/ ترجمه‌ی علی قانع)، زندگی اسرار آمیز (نوشته‌ی سومانک کید/ ترجمه‌ی عباس زارعی)، جاناتان مرغ دریایی (نوشته‌ی ریچارد باخ/ ترجمه‌ی عباس زارعی)، مزرعه ی حیوانات (نوشته‌ی جورج اورول/ ترجمه‌ی عباس زارعی)، ادیپ در جاده (نوشته‌ی هانری بوشو/ ترجمه‌ی نجما طباطبایی و سعید صادقیان)، آقای پیپ (نوشته‌ی لوید جونز/ ترجمه‌ی فریده اشرفی)، امواج گرسنه (نوشته‌ی آمیتاو گوش/ ترجمه‌ی ناهیده هاشمی)، خانه (نوشته‌ی مریلین رابینسون/ ترجمه‌ی مرجان محمدی)، خانه داری (نوشته‌ی مریلین رابینسون/ ترجمه‌ی مرجان محمدی)، گیلیاد (نوشته‌ی مریلین رابینسون/ ترجمه‌ی مرجان محمدی)، جنوب دریاچه سوپریور (نوشته‌ی الن ایرگود/ ترجمه‌ی آرتمیس مسعودی)، چراغ های زندگی (نوشته‌ی سردار ازکان/ ترجمه‌ی بهروز دیجوریان) و رز گمشده (نوشته‌ی سردار ازکان/ ترجمه‌ی بهروز دیجوریان).
داستان‌ها از آنجایی قابل تامل و تفکر می‌شوند که در دل خویش رازهای فراوانی نهفته دارند . نویسنده گاهی به صورت مستقیم و گاهی با کنایه به آن ها اشاره می کند که کشف و شهود آن با خواننده است و همین رمزگشایی‌ها داستان را که از دل باورها و اقوام گوناگون آمده است در خاطر ماندنی می‌کند . اما در این میان منتقد وظیفه‌ای فراتر دارد . او باید نکته‌سنج‌تر، هوشمندتر و جزیی‌نگرتر باشد تا بتواند به ذهنیت نویسنده نزدیک تر شده و آن را به گوش مخاطب برساند؛ با همه‌ی ضعف ها و قوت‌ها. با این همه قضاوت در مورد اثر با منتقد نیست از آن جا که همه چیز نسبی است ، هر نثر و هر داستان و هر شعری مخاطب خاص خودش را دارد و اصولن قضاوت در مورد خلق ادبی و هنری کار هیچ کس نیست حتا مخاطب. داستان های پیش رو در این کتاب همگی نکته هایی در خور تامل داشته‌اند که به کتاب های پر مخاطب و پرفروش عصر حاضر بدل شده‌اند . از این رو نویسنده ی کتاب حاضر سعی کرده است در تحلیل و نقد خود جانب انصاف را رعایت کند و بیشتر به رمز گشایی متون توجه داشته.
کتاب «نوزده» نوشته‌ی «الهامه کاغذچی» در 224 صفحه و به قیمت 12500 تومان توسط «نشر آموت» منتشرشده است.


بیست و هشتمین نمایشگاه کتاب تهران
مصلی – شبستان – ردیف 31 – غرفه 25 – نشر آموت
از 16 تا 26 اردیبهشت 1394
گزارش روز اول ... اینجا


پرفروش های روز سوم نمایشگاه کتاب + گزارش تصویری

$
0
0
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940218/0010.JPG
ایرانی:
1: بیوه‌کشی/ رمان/ یوسف علیخانی
2: شعر قفس/ مجموعه شعر/ علیرضا روشن
3:  شوهر عزیز من/ رمان/ فریبا کلهر
4: پاییز حافظیه/ رمان/ م. آرام
5:  کارد زدن به گوجه‌فرنگی/ ناستین
6: کتاب نیست/ مجموعه شعر/ علیرضا روشن
7: نسکافه با عطر کاهگل/ رمان/ م. آرام
8: طلسم دلداده/ رمان/ م. آرام
9: پروانه‌ای روی شانه/ رمان/ بهنام ناصح
10: چهل دخترون/ رمان/ م. آرام – مژگان مظفری
11: عاشقانه/ رمان/ فریبا کلهر
12: خاطرات زنی که نصفه مرد/ مجموعه داستان/ الهامه کاغذچی

خارجی:
1: من پیش از تو/ رمان/ جوجو مویز/ مریم مفتاحی
2: خدمتکار و پروفسور/ رمان/ یوکو اوگاوا/ کیهان بهمنی
3: بودن/ رمان/ یرژی کاشینسکی/ مهسا ملک‌مرزبان
4: رز گمشده/ رمان/ سردار ازکان/ بهروز دیجوریان
5: پیش از آنکه بخوابم/ رمان/ اس‌جی‌واتسون/ شقایق قندهاری
6: دختری که پادشاه سوئد را نجات داد/ رمان/ یوناس یوناسون/ کیهان بهمنی
7: اتاق/ رمان/ اما دون ا هو/ علی قانع
8: اولین تماس تلفنی از بهشت/ رمان/ میچ آلبوم/ آرتمیس مسعودی
9: خانه کاغذی/ رمان/ کارلوس ماریا دومینگوئز/ شقایق قندهاری
10: زندگی اسرارآمیز/ رمان/ سو مانک کید/ عباس زارعی
11: انتقام/ مجموعه داستان/ یوکو اوگاوا/ کیهان بهمنی
12: تابستان آن سال/ رمان/ دیوید بالداچی/ شقایق قندهاری

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940218/0010.JPG

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940218/0010.JPG
مهتاب
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940218/0010.JPG
ستاره
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940218/005.JPG
مهتاب و آرتمیس مسعودی و ستاره
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940218/006.JPG


http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940218/0010.JPG

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940218/0010.JPG

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940218/0010.JPG

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940218/0010.JPG

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940218/0010.JPG
هادی خورشاهیان - لیلا عباسعلیزاده و میکاییل
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940218/0010.JPG
آرین
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940218/0013.JPG
شهلا زرلکی و سعید طباطبایی و کیان
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940218/0010.JPG
آری رفاعی
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940218/0015.JPG
فرشته صفری
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940218/0010.JPG
مهشید مجتهدزاده
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940218/0010.JPG
مجتبی ویسی
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940218/0010.JPG
مژگان مظفری
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940218/0010.JPG
مهرک و مهسا ملک مرزبان
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940218/0021.JPG
امیرحسین یزدانبد
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940218/0022.JPG
شهلا آبنوس - بهنام ناصح

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940218/0010.JPG
پرفروش ترین رمان خارجی نمایشگاه کتاب تهران - غرفه نشر آموت
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940218/0010.JPG

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940218/0010.JPG
دکتر کیهان بهمنی
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940218/0010.JPG
مهشید میرمعزی و محمد حسینی
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940218/0010.JPG
علیرضا روشن - علیرضا حسین زاده
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940218/0010.JPG
منصور علیخانی
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940218/0010.JPG
یاسر سماوات
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940218/0030.JPG
بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
از 16 تا 26 اردیبهشت 1394
مصلی – شبستان – راهرو 31 – غرفه 25 – نشر آموت

روز اول ... اینجا
روز دوم ... اینجا

پرفروش های روز چهارم نمایشگاه کتاب + گزارش تصویری

$
0
0
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940219/001.jpg
سعید صادقیان و نجمی طباطبایی

ایرانی:
1: بیوه‌کشی/ رمان/ یوسف علیخانی
2: شوهر عزیز من/ رمان/ فریبا کلهر
3: نامه ای به خورشید/ رمان/ حمید حیاتی
4: کتاب نیست/ مجموعه شعر/ علیرضا روشن
5:  دایره سرخ/ رمان/ عبدالرحمان اونق
6: شعر قفس/ مجموعه شعر/ علیرضا روشن
7: آکواریوم شماره 4/ مجموعه داستان/ میترا داور
8: خاطرات زنی که نصفه مرد/ مجموعه داستان/ الهامه کاغذچی
9: طلسم دلداده/ رمان/ م. آرام
10: چهل دخترون/ رمان/ م. آرام – مژگان مظفری
11: سه گانه/ مجموعه داستان/ یوسف علیخانی
12: ایراندخت/ رمان/ بهنام ناصح

خارجی:
1: من پیش از تو/ رمان/ جوجو مویز/ مریم مفتاحی
2: تابستان آن سال/ رمان/ دیوید بالداچی/ شقایق قندهاری
3: دختری که پادشاه سوئد را نجات داد/ رمان/ یوناس یوناسون/ کیهان بهمنی
4: مرگ دنتون/ مجموعه داستان/ مجتبی ویسی
5: بودن/ رمان/ یرژی کاشینسکی/ مهسا ملک‌مرزبان
6: خدمتکار و پروفسور/ رمان/ یوکو اوگاوا/ کیهان بهمنی
7: پیش از آنکه بخوابم/ رمان/ اس‌جی‌واتسون/ شقایق قندهاری
8: اتاق/ رمان/ اما دون ا هو/ علی قانع
9: اولین تماس تلفنی از بهشت/ رمان/ میچ آلبوم/ آرتمیس مسعودی
10: زندگی اسرارآمیز/ رمان/ سو مانک کید/ عباس زارعی
11: رز گمشده/ رمان/ سردار ازکان/ بهروز دیجوریان
12: جنوب دریاچه سوپریور/ رمان/ الن ایرگود/ آرتمیس مسعودی

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940219/001.jpg 
سعید صادقیان و نجمی طباطبایی
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940219/001.jpg 

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940219/001.jpg 

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940219/001.jpg 
خانواده پورنگ
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940219/001.jpg 
مارال شعبانلو
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940219/001.jpg 
دیدار مرتضوی
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940219/001.jpg 
مرجان محمدی

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940219/001.jpg 
سعید جان
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940219/001.jpg 
الهامه کاغذچی
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940219/001.jpg 
علی عبداللهی
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940219/001.jpg 
رئیس نمایشگاه کتاب فرانکفورت
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940219/001.jpg 
سیدعلی میرافضلی - سعید آقاعلیخانی
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940219/001.jpg 
رسول یونان
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940219/001.jpg 
فرزام شیرزادی - - محمدحسن شهسواری - کیوانی نژاد
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940219/001.jpg 
سامان عزیز

بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
از 16 تا 26 اردیبهشت 1394
مصلی – شبستان – راهرو 31 – غرفه 25 – نشر آموت

روز اول ... اینجا
روز دوم ... اینجا 
روز سوم ... اینجا

پرفروش های روز پنجم نمایشگاه کتاب + فیلم کوتاه

$
0
0
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940220/001.jpg
شقایق قندهاری
ایرانی:
1: بیوه‌کشی/ رمان/ یوسف علیخانی
2: شعر قفس/ مجموعه شعر/ علیرضا روشن
3:  شوهر عزیز من/ رمان/ فریبا کلهر
4: عاشقانه/ رمان/ فریبا کلهر
5:  کارد زدن به گوجه‌فرنگی/ ناستین
6: کتاب نیست/ مجموعه شعر/ علیرضا روشن
7: به وقت بهشت/ رمان/ نرگس جورابچیان
8: روزگار تفنگ/ رمان/ حبیب خدادادزاده
9: نفس عمیق/ مجموعه داستان/ یوریک کریم مسیحی
10: چهار زن/ رمان/ محمداسماعیل حاجی علیان
11: سه گانه/ مجموعه داستان/ یوسف علیخانی
12: پروانه‌ای روی شانه/ رمان/ بهنام ناصح

خارجی:
1: من پیش از تو/ رمان/ جوجو مویز/ مریم مفتاحی
2: خدمتکار و پروفسور/ رمان/ یوکو اوگاوا/ کیهان بهمنی
3: پیش از آنکه بخوابم/ رمان/ اس‌جی‌واتسون/ شقایق قندهاری
4: بودن/ رمان/ یرژی کاشینسکی/ مهسا ملک‌مرزبان
5: دختری که پادشاه سوئد را نجات داد/ رمان/ یوناس یوناسون/ کیهان بهمنی
6: اتاق/ رمان/ اما دون ا هو/ علی قانع
7: انتقام/ مجموعه داستان/ یوکو اوگاوا/ کیهان بهمنی
8: رز گمشده/ رمان/ سردار ازکان/ بهروز دیجوریان
9: اولین تماس تلفنی از بهشت/ رمان/ میچ آلبوم/ آرتمیس مسعودی
10: خانه کاغذی/ رمان/ کارلوس ماریا دومینگوئز/ شقایق قندهاری
11: تابستان آن سال/ رمان/ دیوید بالداچی/ شقایق قندهاری
12: زندگی اسرارآمیز/ رمان/ سو مانک کید/ عباس زارعی 

پی نویس: امروز به جای عکس, فیلم کوتاه "علیرضا حسین زاده" از غرفه نشر آموت را ببینید از اینجا. البته عکس های امروز را فردا منتشر می کنم. سپاس

بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
از 16 تا 26 اردیبهشت 1394
مصلی – شبستان – راهرو 31 – غرفه 25 – نشر آموت

روز اول ... اینجا
روز دوم ... اینجا
روز سوم ... اینجا
روز چهارم ... اینجا


پرفروش‌های روز ششم نمایشگاه کتاب تهران + گزارش تصویری

$
0
0
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940221/001.jpg
مریم مفتاحی, مترجم رمان "من پیش از تو"
ایرانی:
1: بیوه‌کشی/ رمان/ یوسف علیخانی
2: شوهر عزیز من/ رمان/ فریبا کلهر
3: شعر قفس/ مجموعه شعر/ علیرضا روشن
4: پروانه‌ای روی شانه/ رمان/ بهنام ناصح
5:  کتاب نیست/ مجموعه شعر/ علیرضا روشن
6: پاییز حافظیه/ رمان/ م. آرام
7: نسکافه با عطر کاهگل/ رمان/ م. آرام
8: چهل دخترون/ رمان/ م. آرام – مژگان مظفری
9: ایراندخت/ رمان/ بهنام ناصح
10: عاشقانه/ رمان/ فریبا کلهر
11: طلسم دلداده/ رمان/ م. آرام
12: به وقت بهشت/ رمان/ نرگس جورابچیان

خارجی:
1: من پیش از تو/ رمان/ جوجو مویز/ مریم مفتاحی
2: خدمتکار و پروفسور/ رمان/ یوکو اوگاوا/ کیهان بهمنی
3: پیش از آنکه بخوابم/ رمان/ اس‌جی‌واتسون/ شقایق قندهاری
4: دختری که پادشاه سوئد را نجات داد/ رمان/ یوناس یوناسون/ کیهان بهمنی
5: بودن/ رمان/ یرژی کاشینسکی/ مهسا ملک‌مرزبان
6: تابستان آن سال/ رمان/ دیوید بالداچی/ شقایق قندهاری
7: اتاق/ رمان/ اما دون ا هو/ علی قانع
8: انتقام/ مجموعه داستان/ یوکو اوگاوا/ کیهان بهمنی
9: ادیپ در جاده/ هانری بوشو/ سعید صادقیان – نجمی طباطبایی
10: اولین تماس تلفنی از بهشت/ رمان/ میچ آلبوم/ آرتمیس مسعودی
11: خانه کاغذی/ رمان/ کارلوس ماریا دومینگوئز/ شقایق قندهاری
12: رز گمشده/ رمان/ سردار ازکان/ بهروز دیجوریان 

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940221/001.jpg

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940221/001.jpg

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940221/001.jpg
عبدالرحمان اونق
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940221/001.jpg
شکیبا محبعلی
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940221/001.jpg

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940221/001.jpg
اونق - سایر محمدی - آقای جلیسه
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940221/001.jpg

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940221/001.jpg

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940221/001.jpg

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940221/001.jpg

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940221/001.jpg
استاد مصطفی رحماندوست
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940221/001.jpg
مهشیدسادات فهیم
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940221/001.jpg
حسن لطفی - سعید عنبری - بهنام ناصح - - پوریا فلاح
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940221/001.jpg

بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
از 16 تا 26 اردیبهشت 1394
مصلی – شبستان – راهرو 31 – غرفه 25 – نشر آموت

روز اول ... اینجا
روز دوم ... اینجا
روز سوم ... اینجا
روز چهارم ... اینجا
روز پنجم ... اینجا

پرفروش‌های روز هفتم نمایشگاه کتاب تهران + گزارش تصویری

$
0
0
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940222/001.jpg
دکتر کیهان بهمنی, مترجم سه کتاب پرفروش نمایشگاه امسال
ایرانی:
1: بیوه کشی/ رمان/ یوسف علیخانی
2: شوهر عزیز من/ رمان/ فریبا کلهر
3: شعر قفس/ مجموعه شعر/ علیرضا روشن
4: سه گانه/ مجموعه داستان/ یوسف علیخانی
5: کارد زدن به گوجه فرنگی/ ناستین
6: به وقت بهشت/ رمان/ نرگس جورابچیان
7: طلسم دلداده/ رمان/ م. آرام
8: چهار زن/ رمان/ محمداسماعیل حاجی علیان
9: روزگار تفنگ/ رمان/ حبیب خدادادزاده
10: دایره سرخ/ رمان/ عبدالرحمان اونق
11: کتاب نیست/ مجموعه شعر/ علیرضا روشن
12: آلما/ رمان/ میثم نبی

خارجی:
1: خدمتکار و پروفسور/ رمان/ یوکو اوگاوا/ کیهان بهمنی
2: من پیش از تو/ رمان/ جوجو مویز/ مریم مفتاحی
3: بودن/ رمان/ یرژی کاشینسکی/ مهسا ملک مرزبان
4: پیش از آنکه بخوابم/ رمان/ اس جی واتسون/ شقایق قندهاری
5: اتاق/ رمان/ اما دون ا هو/ علی قانع
6: دختری که پادشاه سوئد را نجات داد/ رمان/ یوناس یوناسون/ کیهان بهمنی
7: انتقام/ مجموعه داستان/ یوکو اوگاوا/ کیهان بهمنی
8: تابستان آن سال/ رمان/ دیوید بالداچی/ شقایق قندهاری
9: اولین تماس تلفنی از بهشت/ رمان/ میچ آلبوم/ آرتمیس مسعودی
10: خانه کاغذی/ رمان/ ماریا دومینگوئز/ شقایق قندهاری
11: پیامبر/ جبران خلیل جبران/ محمد شریفی
12: رز گمشده/ رمان/ سردار ازکان/ بهروز دیجوریان

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940222/00.jpg
قهوه جادویی
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940222/00.jpg
مجله پنجره - نقد حمید نورشمسی بر بیوه کشی
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940222/00.jpg

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940222/00.jpg
محسن فرجی
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940222/00.jpg
مقداد و مرضیه احمدی
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940222/00.jpg
شراره ظهیرالدینی
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940222/00.jpg
پیرهادی
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940222/00.jpg

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940222/00.jpg
بهنام ناصح - محسن فرجی
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940222/00.jpg
معصومه میرابوطالبی
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940222/00.jpg
نی چین - میلاد ظریف و لیلا نصیری ها و خانم نصیری ها
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940222/00.jpg
علی قانع, نویسنده و مترجم
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940222/00.jpg

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940222/00.jpg

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940222/00.jpg
نسرین قربانی
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940222/00.jpg
جناب قلیچ خانی - دکتر بهمنی
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940222/00.jpg

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940222/00.jpg
سعید شریفی - قباد آذرآیین
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940222/00.jpg
شقایق قندهاری
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940222/00.jpg
سارا سالار
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940222/00.jpg
رمان با امضای مترجم خوش تر است
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940222/00.jpg
امیرحسین شربیانی
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940222/00.jpg
دکتر بهمنی و شاگردان عاشق رمان
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940222/00.jpg
امضای بیوه کشی
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940222/00.jpg
علیرضا روشن
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940222/00.jpg
علیرضا روشن
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940222/00.jpg

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940222/00.jpg
حسن محمودی آخرین لحظه نمایشگاه رسید

بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
از 16 تا 26 اردیبهشت 1394

مصلی – شبستان – راهرو 31 – غرفه 25 – نشر آموت



روز اول ... اینجا
روز دوم ... اینجا
روز سوم ... اینجا
روز چهارم ... اینجا
روز پنجم ... اینجا
روز ششم ... اینجا

پرفروش‌های روز هشتم نمایشگاه کتاب تهران + گزارش تصویری

$
0
0
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940223/001.jpg
محمداسماعیل حاجی علیان

ایرانی:
1: بیوه کشی/ رمان/ یوسف علیخانی
2: شوهر عزیز من/ رمان/ فریبا کلهر
3: چهار زن/ رمان/ محمداسماعیل حاجی علیان
4: پروانه ای روی شانه/ رمان/ بهنام ناصح
5: عاشقانه/ رمان/ فریبا کلهر
6: به وقت بهشت/ رمان/ نرگس جورابچیان
7: شعر قفس/ مجموعه شعر/ علیرضا روشن
8: پاییز حافظیه/ رمان/ م. آرام
9: خواسته گاری/ رمان/ پوران ایران
10: سه گانه/ مجموعه داستان/ یوسف علیخانی
11: ایراندخت/ رمان/ بهنام ناصح
12: کتاب نیست/ مجموعه شعر/ علیرضا روشن

خارجی:
1: من پیش از تو/ رمان/ جوجو مویز/ مریم مفتاحی
2: خدمتکار و پروفسور/ رمان/ یوکو اوگاوا/ کیهان بهمنی
3: بودن/ رمان/ یرژی کاشینسکی/ مهسا ملک مرزبان
4: پیش از آنکه بخوابم/ رمان/ اس جی واتسون/ شقایق قندهاری
5: دختری که پادشاه سوئد را نجات داد/ رمان/ یوناس یوناسون/ کیهان بهمنی
6: اولین تماس تلفنی از بهشت/ رمان/ میچ آلبوم/ آرتمیس مسعودی
7: اتاق/ رمان/ اما دون ا هو/ علی قانع
8: تابستان آن سال/ رمان/ دیوید بالداچی/ شقایق قندهاری
9: ادیپ در جاده/ رمان/ هانری بوشو/ سعید صادقیان – نجمی طباطبایی
10: رز گمشده/ رمان/ سردار ازکان/ بهروز دیجوریان
11: دخترها در جنگ/ مجموعه داستان/ مارکز و .../ ناهیده هاشمی
12: خانه کاغذی/ رمان/ ماریا دومینگوئز/ شقایق قندهاری

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940223/001.jpg
علی عبداللهی و علیرضا روشن (یادم باشد خاطره این "گاو حیوان تنهایی است" و " ما" را روزی برایتان بنویسم
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940223/00.jpg
میترا داور
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940223/00.jpg

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940223/00.jpg
پوپک مجابی
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940223/00.jpg
روح الله امامی
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940223/00.jpg

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940223/00.jpg
آرش نقیبیان
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940223/00.jpg

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940223/00.jpg
سوسن علیزاده (حروفچینی شهیر)
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940223/00.jpg

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940223/00.jpg
خانم نجف خانی عزیز
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940223/00.jpg
سیمین شیردل
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940223/00.jpg
غزاله و دکترمحمد جعفری قنواتی و پروین بهارلو
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940223/00.jpg
عالیه رضاییان
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940223/00.jpg
سیدمحسن بنی فاطمه, مدیر نشر نون
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940223/00.jpg
علی عبداللهی و مجتبا عبدالله نژاد
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940223/00.jpg
محمد الموتی
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940223/00.jpg
تکتم توسلی
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940223/00.jpg

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940223/00.jpg
نرگس جورابچیان
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940223/00.jpg
تکین حمزه لو
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940223/00.jpg

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940223/00.jpg
علی اکبر قزوینی
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940223/00.jpg
حسین و تورج صیادی
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940223/00.jpg
حسین سناپور و محمدرضا زمانی
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940223/00.jpg

بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
از 16 تا 26 اردیبهشت 1394
مصلی – شبستان – راهرو 31 – غرفه 25 – نشر آموت

پرفروش‌های آثار ایرانی و خارجی نشر آموت ... به گزارش ستاد خبری بیست و  هشتمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

روز اول ... اینجا
روز دوم ... اینجا
روز سوم ... اینجا
روز چهارم ... اینجا
روز پنجم ... اینجا
روز ششم ... اینجا
روز هفتم ... اینجا

پرفروش‌های روز نهم نمایشگاه کتاب تهران + گزارش تصویری

$
0
0
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940224/0015.jpg
رمان "راز شوهر" هم رسید

ایرانی:
1: بیوه‌کشی/ رمان/ یوسف علیخانی
2: شوهر عزیز من/ رمان/ فریبا کلهر
3: به وقت بهشت/ رمان/ نرگس جورابچیان
4: شعر قفس/ مجموعه شعر/ علیرضا روشن
5:  کتاب نیست/ مجموعه شعر/ علیرضا روشن
6: نسکافه با عطر کاهگل/ رمان/ م. آرام
7: ایراندخت/ رمان/ بهنام ناصح
8: دخترم عشق ممنوع/ رمان/ شهلا آبنوس
9: پروانه‌ای روی شانه/ رمان/ بهنام ناصح
10: عاشقانه/ رمان/ فریبا کلهر
11: پاییز حافظیه/ رمان/ م. آرام
12: خواسته گاری/ رمان/ پوران ایران

خارجی:
1: من پیش از تو/ رمان/ جوجو مویز/ مریم مفتاحی
2: خدمتکار و پروفسور/ رمان/ یوکو اوگاوا/ کیهان بهمنی
3: پیش از آنکه بخوابم/ رمان/ اس‌جی‌واتسون/ شقایق قندهاری
4: بودن/ رمان/ یرژی کاشینسکی/ مهسا ملک‌مرزبان
5: اتاق/ رمان/ اما دون ا هو/ علی قانع
6: رز گمشده/ رمان/ سردار ازکان/ بهروز دیجوریان
7: تابستان آن سال/ رمان/ دیوید بالداچی/ شقایق قندهاری
8: دختری که پادشاه سوئد را نجات داد/ رمان/ یوناس یوناسون/ کیهان بهمنی
9: ادیپ در جاده/ هانری بوشو/ سعید صادقیان – نجمی طباطبایی
10: انتقام/ مجموعه داستان/ یوکو اوگاوا/ کیهان بهمنی
11: اولین تماس تلفنی از بهشت/ رمان/ میچ آلبوم/ آرتمیس مسعودی
12: راز شوهر/ رمان/ لیان موریارتی/ سحر حسابی

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940224/00.jpg
خشایار دیهیمی
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940224/00.jpg
علی ایثاری کسمایی
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940224/00.jpg
پویان غفاری
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940224/00.jpg
فاطمه سیمیاری
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940224/00.jpg

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940224/00.jpg
یوریک کریم مسیحی
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940224/00.jpg

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940224/00.jpg
فهیمه قناعت
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940224/00.jpg
مهدی یزدانی خرم - مریم حسینیان
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940224/00.jpg
مجتبی احمدی - حجت الاسلام زایری
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940224/00.jpg
علیرضا رییس  دانایی, مدیر انتشارات نگاه
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940224/00.jpg
درین و ساینا
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940224/00.jpg

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940224/00.jpg
ساناز خانم, اولین دوستی که راز شوهر را خرید
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940224/00.jpg
جناب مجیدی
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940224/00.jpg
حمید و اسما حسن پور - جابر تواضعی - آرش شفاعی
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940224/00.jpg
آقا یدالله و همسر رمان خوانش
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940224/00.jpg
دوستان حق
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940224/00.jpg
غزل و بامداد و مهرافروز؛ خانواده محسن فرجی
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940224/00.jpg

بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
از 16 تا 26 اردیبهشت 1394
مصلی – شبستان – راهرو 31 – غرفه 25 – نشر آموت


روز اول ... اینجا
روز دوم ... اینجا
روز سوم ... اینجا
روز چهارم ... اینجا
روز پنجم ... اینجا
روز ششم ... اینجا
روز هفتم ... اینجا
روز هشتم ... اینجا

پرفروش‌های دهمین روز نمایشگاه کتاب تهران + گزارش تصویری

$
0
0
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940225/001.jpg
مهسا ملک مرزبان

ایرانی:
1: بیوه‌کشی/ رمان/ یوسف علیخانی
2: شعر قفس/ مجموعه شعر/ علیرضا روشن
3: شوهر عزیز من/ رمان/ فریبا کلهر
4: کتاب نیست/ مجموعه شعر/ علیرضا روشن
5:  عاشقانه/ رمان/ فریبا کلهر
6: دایره سرخ/ رمان/ عبدالرحمان اونق
7: ایراندخت/ رمان/ بهنام ناصح
8: چهل دخترون/ رمان/ م. آرام – مژگان مظفری
9: سه گانه/ مجموعه داستان/ یوسف علیخانی
10: پاییز حافظیه/ رمان/ م. آرام
11: طلسم دلداده/ رمان/ م. آرام
12: منم تندیس تنهایی/ رمان/ فرح فرسار

خارجی:
1: من پیش از تو/ رمان/ جوجو مویز/ مریم مفتاحی
2: خدمتکار و پروفسور/ رمان/ یوکو اوگاوا/ کیهان بهمنی
3: بودن/ رمان/ یرژی کاشینسکی/ مهسا ملک‌مرزبان
4: تابستان آن سال/ رمان/ دیوید بالداچی/ شقایق قندهاری
5: دختری که پادشاه سوئد را نجات داد/ رمان/ یوناس یوناسون/ کیهان بهمنی
6: راز شوهر/ رمان/ لیان موریارتی/ سحر حسابی
7: پیش از آنکه بخوابم/ رمان/ اس‌جی‌واتسون/ شقایق قندهاری
8: اتاق/ رمان/ اما دون ا هو/ علی قانع
9: انتقام/ مجموعه داستان/ یوکو اوگاوا/ کیهان بهمنی
10: ادیپ در جاده/ هانری بوشو/ سعید صادقیان – نجمی طباطبایی
11: رز گمشده/ رمان/ سردار ازکان/ بهروز دیجوریان
12: زندگی اسرارآمیز/ رمان/ سو مانک کید/ عباس زارعی

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940224/00.jpg

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940224/00.jpg

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940224/00.jpg
فریبا بهارنو
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940224/00.jpg
اکرم و نگار از دوستان نشر نی
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940224/00.jpg
مصطفی انصافی
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940224/00.jpg
الهام فخاری
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940224/00.jpg
سعید صادقیان - نجمی طباطبایی
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940224/00.jpg
په پووله سیدرضایی
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940224/00.jpg
جواد جزینی - ابراهیم خدادوست
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940224/00.jpg

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940224/00.jpg
هما پور اصفهانی نویسنده رمان سجاده و صلیب
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940224/00.jpg

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940224/00.jpg
داود ناصری
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940224/00.jpg
احمد هاشمی طراح جلد شعر قفس
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940224/00.jpg
فرح فرسار
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940224/00.jpg
فرشاد شیرزادی مترجم
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940224/00.jpg
سعید رهنمایی
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940224/00.jpg
اسدالله امرایی - محمد راغب
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940224/00.jpg
محسن حدادی - بهنام ناصح - یاسین نمکچیان
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940224/00.jpg

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940224/00.jpg

http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940224/00.jpg
بچه های دبیرستان فرهنگ منطقه 13
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940224/00.jpg
میثم نبی و بانو
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940224/00.jpg
علیرضا بهنام - میثم نبی - لیلا کردبچه
http://aamout.persiangig.com/image/00-94/940224/00.jpg
بهنام ناصح - امید بی نیاز

بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
از 16 تا 26 اردیبهشت 1394
مصلی – شبستان – راهرو 31 – غرفه 25 – نشر آموت

روز اول ... اینجا
روز دوم ... اینجا
روز سوم ... اینجا
روز چهارم ... اینجا
روز پنجم ... اینجا
روز ششم ... اینجا
روز هفتم ... اینجا
روز هشتم ... اینجا
روز نهم ... اینجا
روز دهم ... اینجا
روز یازدهم ... اینجا 
Viewing all 874 articles
Browse latest View live




Latest Images